Groot Nyvendaal

Rheden - Velp
Toekomstig aanbod

€ 655.000,- tot € 1.050.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 183m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Eigentijds wonen met het karakter van weleer
Groot Nyvendaal verrijst op een schitterende locatie op de hoek van de Rozendaalselaan en Ringallee. Dit authentieke stukje Velp kent een rijke geschiedenis en gaat een mooie toekomst tegemoet. Hier woont u straks modern en eigentijds, terwijl de sfeer van lang vervlogen tijden nog overal voelbaar is.

Groot Nyvendaal staat garant voor duurzaam, energiezuinig en luxueus wonen met karakter. In het plan staat uw wooncomfort centraal. De negen riante woningen bieden volop leefruimte hebben elk een eigen buitenruimte én een parkeerplaats en berging in de onderbouw. Uiteraard worden de appartementen uiterst energiezuinig en duurzaam dankzij de toepassing van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. Goed voor het milieu goed voor uw portemonnee.

Het ontwerp van het nieuwe appartementengebouw is geïnspireerd op de vormgeving van de oude villa die in 1886 werd gebouwd. Dit is terug te zien in de torentjes, de verspringende bouwmassa en de hoogteverschillen. De knipoog die Groot Nyvendaal geeft aan het verleden maakt het plan helemaal compleet. Hier wordt wonen eindeloos genieten.

Duurzaam en energiezuinig
Met veel genoegen heeft conStabiel een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van het schitterend gelegen appartementencomplex aan de Ringalle 35 in Velp. Vanaf het definitieve schetsontwerp van de architect Hurenkamp Architecten en adviseurs, tevens uit Velp, hebben wij ons gebogen over de gehele technische uitwerking van het project, zowel voor het bouwkundige- als het constructieve advies.

Het resultaat mag er zijn. Een toekomstbestendig en duurzaam gebouw, waar het straks heerlijk wonen is. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en een luchtwarmtepomp, waarmee het gebouw straks niet alleen verwarmd, maar ook gekoeld kan worden. Door te kiezen voor deze vorm van hernieuwbare energie zorgen wij voor een prettig binnenklimaat tegen lage energiekosten en houdt u tegelijkertijd rekening met het milieu. Zo wordt toekomstbestendig wonen vandaag al realiteit.

Het Plan - Wonen met karakter
Groot Nyvendaal staat garant voor eigentijds, duurzaam en luxueus wonen met karakter op een van de mooiste plekjes van Velp. In het plan staat uw wooncomfort centraal. De negen riante woningen bieden volop leefruimte hebben elk een eigen buitenruimte én een parkeerplaats en berging in de onderbouw.  Uiteraard zijn de appartementen uiterst energiezuinig en duurzaam. En dan die architectuur, geweldig!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groot Nyvendaal
Start verkoop
18-07-2024
Woningen
0 van 9 beschikbaar
Prijs
€ 655.000,- tot € 1.050.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rheden.

Aanmelden