De Havenmeester

Doesburg - Doesburg
Actueel aanbod

€ 525.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 176m2
Kaveloppervlak
155 - 188m2
Inhoud
390 - 656m3

Over dit project

DE HAVENMEESTER; SPLINTERNIEUWE WONINGEN MET ENERGIELABEL A+++, VRIJ OP NAAM
Ben je op zoek naar een heerlijk ruime nieuwbouwwoning waarvan je op korte termijn de sleutels in ontvangst kunt nemen? Kom dan kijken bij deze royale woning in het project De Havenmeester!

Wat een ruimte en wat een mogelijkheden; in de gezinswoningen van De Havenmeester is alles een maatje meer.
Geniet van drie ruime verdiepingen, minimaal drie slaapkamers en volop ruimte om wonen, werken, spelen en hobby’s te combineren. Een werkkamer of tuinkamer met leefkeuken op de begane grond, loungen en leven op de eerste verdieping en slapen op de tweede verdieping met zicht over de IJssel. Veel glas en fraai metselwerk geven de woningen een industriële look. Een lekkere tuin op het zuidwesten en een geweldig uitzicht van de eerste en tweede woonlaag, maakt deze woning speciaal en helemaal af! In de tuin bevindt zich de berging. Achter de tuin bevindt zich de parkeerplaats, met voor elke woning ruimte voor twee auto’s.

Indeling: de begane grond heeft een entree met een hal, ruimte toiletruimte, provisieruimte en een grote open woonkeuken, waar je naar eigen keuze een luxe keuken kunt laten plaatsen. Er is een mogelijkheid om de keuken nog op te delen en er een werkkamer bij te maken, de ruimte is royaal genoeg.

De 1e verdieping heeft een prachtig uitzicht voor en achter door de grote glaspartijen die aan de woonkamer zitten. Ook deze ruimte kun je nog naar eigen smaak afwerken en er is een aansluiting voor een pantry (eenvoudig keukenblokje) zodat je hier ook een koffiemachine of andere apparaten kunt aansluiten. Ook deze verdieping is nog op te delen in meerdere vertrekken.

De 2e verdieping beschikt over 3 royale slaapkamers die je naar eigen smaak kunt afwerken en een zeer ruimte badkamer. Ook de badkamer kunt u naar eigen keuze laten plaatsen. Verder is er een technische ruimte met de warmtepomp, warmte terugwin-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger.
De woning wordt verwarmd en gekoeld door middel van de vloerverwarming. Elke verdieping en elke kamer is afzonderlijk van elkaar in te regelen.

Kenmerken:
- 176 m² woonoppervlakte
- Energielabel A+++
- Tuinligging op zuidwesten
- 11 zonnepanelen
- Warmtepomp en warmte terugwin-installatie
- Binnenstad van Doesburg is op korte afstand
- Kabel voor elektrisch opladen aansluiting auto ligt bij de schuur

De koopsom is inclusief onderstaand meerwerk:
- 3 extra PV-panelen; € 2.415,00
- trapkast (incl. dichtzetten trap); € 1.195,00
- bedrade CAI leiding (niet afgemonteerd); € 175,00
- vorstvrije buitenkraan; € 745,00
- grondkabel met schakelaar (10 meter); € 325,00
- luxe binnendeuren/kozijnen en/of garnituur. € 310,00

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Havenmeester
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 13 beschikbaar
Prijs
€ 525.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doesburg.

Aanmelden