Sophiastraat Velp

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rheden - Velp
Archief

€ 290.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 m2
Kaveloppervlak
181 - 275m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Sophiastraat - Velp
Divers en levendig wonen

Wonen in Velp is heerlijk. De rust en de ruimte van het dorp, het groen van de Posbank en Landgoed Biljoen, het is allemaal binnen handbereik. Tussen het centrum en knooppunt Velperbroek, vindt u de Sophiastraat aan de rand van de levendige wijk waar Velp Zuid om bekend staat. Hier verrijzen drie ruime rijwoningen waar het prettig wonen is. Geniet van het groen in uw achtertuin op het zuiden en van het groen in de omgeving. Welkom thuis!

Groen wonen
De woningen voegen zich op natuurlijke wijze bij de andere woningen in de straat. Het hemelwater wordt bij deze woningen geïnfiltreerd in de bodem. Het regenwater loopt in een infiltratiekrat in de grond en zakt van daaruit de grond in. Hierdoor wordt het riool minder zwaar belast. En dat is wel zo prettig voor het milieu.

Geïnteresseerd in een van deze woningen? Op vrijdag 13 september jl. zijn de woningen aan de Sophiastraat in verkoop gegaan. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 19 september 23.59 uur via uw eigen online account.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sophiastraat Velp
Koopwoningen
3
Prijs
€ 290.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Willemsen Jansplaats Makelaars o.g. B.V.
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
j.daniels@willemsen.nl
http://www.willemsen.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rheden.

Aanmelden